Grau bulgur germinat granovit, 400g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,24 Lei 7,48 Lei
Descriere produs

Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Bruxelles) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda unica in Romania pune in evidenta doua mari calitati si anume:
Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.

Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.

Mod de consum: Graul germinat, uscat si maruntit Granovit se poate consuma in cele mai variate si gustoase meniuri. Se poate inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce a fost lasat 10 minute la inmuiat (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.).
De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoare, etc.

Ingrediente: Bogat in vitamine: beta-caroten, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, retinol, total caroteni, beta-caroteni, E, aminoacizi, acizi grasi, carbohidrati, minerale: sodiu, potasiu, magneziu, fier, cobalt, cupru, zinc, molibden, fosfor, bor.

Doza de yuga

Doza de yuga: In Orientul Mijlociu graul pisat era folosit in loc de orez. Este obtinut din umezirea boabelor intregi de grau, apoi asezarea lor intr-un cuptor unde se tin pana crapa.


Indicatii si recomandari: Ajuta la digerarea carbohidratilor si asimilarea energiei lor, fortifica sistemul imunitar si sistemul nervos impotriva stresului. Protejeaza inima, incetineste imbatranirea, catifeleaza si hraneste pielea.

SKU 00038-1007387
Brand Solaris Plant
EAN 5941828001495
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Grau bulgur germinat granovit, 400g, SOLARIS
ca