Grau integral 500g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,84 Lei 5,49 Lei
Descriere produs

Graul Integral ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv, are efecte antioxidante, fiind o importanta sursa de fibre alimentare. Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal.

Mod de utilizare

Graul integral se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in apa rece la foc potrivit, o ora.
Prin fierbere, graul se poate combina cu diferite legume, sau fructe cu miere, pentru stimularea digestiei in regimuri tip Oshawa.

Se pot face cure de 2 ori pe an, 10-12 saptamani, 50g dimineata si seara.

Ingrediente: Graul integral este bogat in proteine si fibre

Prezentare: Ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv, are efecte antioxidante, fiind o importanta sursa de fibre alimentare.

Doza de yuga

Doza de yuga: Graul contine, in principal, fibre insolubile, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal. Se stie ca, in general, o dieta bogata in fibre poate contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Indicatii si recomandari: Prin fierbere, graul se poate combina cu diferite legume sau fructe cu miere, pentru stimularea digestiei in regimuri tip Oshawa.

SKU 00038-1007144
Brand Solaris Plant
EAN 5941828000214
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Grau integral 500g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.