Gris alb din grau spelta, BIO, 500 g, Obio

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,25 Lei 10,44 Lei
Descriere produs

Grisul alb din grau spelta este un produs certificat bio. Este fara zahar, fiind un produs vegan. Are un continut bogat de proteine, contine o serie de aminoacizi, excelenti pentru sanatate. Grisul alb din grau de spelta este recomandat in alimentatia copiilor si in alimentatia batranilor. Furnizeaza o parte din continutul zilnic de mangan, fibre, vitamine si proteine. Componenta sa de Thiocyanat poate sa stimuleze imunitatea si este un puternic antiinflamator.

Mod de administrare: Grisul alb din grau spelta este ideal pentru prepararea galustelor sau a deliciosului gris cu lapte.

Atentionari si precautii: Desi are un continut mare de gluten, grisul alb din grau spelta poate sa fie consumat inclusiv de persoanele care au intoleranta la gluten, deoarece poate fi tolerat mai usor decat glutenul din alte cereale.

Mod de prezentare: 500 g

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest grau este alcatuit dintr-o combinatie geniala de vitamine, minerale, carbohidrati, acizi grasi esentiali precum si dintr-un continut ridicat de albumina si fibre. Este un excelent remediu natural pentru ca, fata de celelalte specii de cereale, are substantele nutritive optim dozate si echilibrate.

Indicatii si recomandari: Este recomandat bolnavilor cu sensibilitate fata de faina, deoarece structura moleculara a proteinelor din continutul lui prezinta cea mai mare asemanare cu plasma umana dintre toate proteinele vegetale.

SKU 00038-1011095
Brand Obio
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
111 recenzii
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Gris alb din grau spelta, BIO, 500 g, Obio
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.