Gris integral din grau spelta, BIO, 500 g, Obio

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

10,45 Lei
Descriere produs

Grisul este obtinut din grau dur, are un gust placut, iar specialistii spun ca aduce multe beneficii organismului. Pentru a-si pastra proprietatile, grisul trebuie tinut intr-un vas etans, intr-un loc racoros. Cele mai importante minerale pe care le contine sunt calciu, potasiu, fier, magneziu, zinc si fosfor.

Mod de administrare: Se poate aduga in lapte pentru a prepara celebrul desert gris cu lapte, se poate adauga in lapte vegetal pentru un preparat de post, se poate adauga la prepararea icrelor, chiftelutelor sau in diferite produse de pastiserie, panificatie, etc.

Mod de prezentare: 500 g

Doza de yuga

Doza de yuga: Grisul integral din grau spelta reuneste calitatile ideale pentru a constitui o masa gustoasa si sanatoasa pentru adulti, dar si pentru cei mici si mai ales pofticiosi.

Indicatii si recomandari: Grisul integral din grau spelta ofera avantajele hranirii integrale: un continut ridicat de fibre si cantitati mari de vitamina A, E, B2, iar continutul de acizi grasi esentiali si de minerale este mai ridicat decat la alte cereale.

 

SKU 00038-1011096
Brand Obio
EAN 6426333000496
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gris integral din grau spelta, BIO, 500 g, Obio
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.