8 Cereale fara lapte, 6+, 340g, Hero Baby

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 16,79 Lei 23,99 Lei
Descriere produs

Pudra instant de cereale pentru sugari si copii mici. De la 6 luni.

Reteta noua. 0% zaharuri adaugate sau rezultate din procesul de productie*

Cu cereale integrale

Continut ridicat de fibre

7 Vitamine

Cu calciu si fier

Fara ulei de palmier

Fara lactoza

Continut net: 340g

Nr. de portii: 20

Ingrediente: Noile cereale pentru copii Hero Baby contin numai ceea ce se vede: 8 cereale (ovaz, orz, triticala - un hibrid de grau si secara, grau spelta, grau, orez, porumb, secara), 0% zaharuri adaugate sau rezultate din procesul de productie.

Instructiuni de preparare: Turnati intr-un bol cca. 160ml de lapte caldut. Adaugati 3 linguri rase*** (aprox. 17g) de Hero Baby 8 cereale. Amestecati cu o furculita pana se omogenizeaza si hraniti bebelusul.

*** fiecare lingura echivaleaza cu aproximativ 5,6g de pudra. Adaugati mai multe sau mai putine cereale, pana obtineti consistenta dorita.

Hero Baby 8 cereale poate fi preparat si in biberon. Pentru aceasta amestecati in biberonul pregatit cu laptele obisnuit al bebelusului, cantitatea de cereale recomandata de medicul pediatru, conform varstei bebelusului. Amestecati bine si hraniti bebelusul. Verificati intotdeauna temperatura alimentului inainte de hranire.

Cand laptele matern este insuficient, laptele formula de continuare Hero Baby Nutrasense Premium potrivit varstei copilului dumneavoastra poate fi o buna alegere pentru prepararea cerealelor Hero Baby 8 cereale.

Aviz important: Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva pentru sugarii cu varsta pana la 6 luni. Acest produs nu poate inlocui laptele matern.

A se depozita la loc uscat si racoros, in ambalajul original sigilat. Dupa deschidere, inchideti bine ambalajul dupa fiecare folosire si depozitati-l la loc uscat si racoros. A se consuma in maximum o luna de la deschidere.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Gustul cerealelor noastre este autentic si natural, iar bebelusii il iubesc!
Indicatii si recomandari: Contine doar zaharurile natural prezente in cereale si pentru acest lucru a fost eliminat procesul de hidroliza din timpul fabricatiei, astfel incat sa nu se produca zaharuri. Este important ca bebelusul sa isi formeze de timpuriu preferinte pentru gusturi nu foarte dulci, creandu-si astfel obiceiuri alimentare corecte pentru viitor.

SKU 00038-1006751
EAN 8410175073778
Brand Hero
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
8 Cereale fara lapte, 6+, 340g, Hero Baby
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.