Meniu Solo cu legume si carne de vitel, ECO, 6+ luni, 190g, Hero Baby

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 7,69 Lei 10,99 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Aliment pentru sugari, amestec de legume cu vitel, fara aditivi, fara gluten, produs 100% ecologic si nimic altceva.

Ingrediente: legume ecologice 57% (morcov, cartofi, rosii, fasole verde si ceapa), apa in care au fost fierte legumele, carne ecologica de vitel 8%, orez ecologic si ulei ecologic virgin de masline 1.3%.


Valori nutritionale medii/100g: valoare energetica 268kJ/63kcal, grasimi 2g din care acizi grasi saturati 1g, glucide 8.5g din care zaharuri 1.5g, fibre 1.1g, proteine 2.4g, sare 0.05g.

Mod de prezentare: 190g

Mod de utilizare: Amestecati continutul cu o lingurita din plastic sau din silicon, inainte dar si dupa incalzirea la bain marie sau in cuptorul cu microunde. Verificati temperatura alimentului inainte de a hrani sugarul. A nu se adauga sare. A se depozita la loc uscat si racoros. Odata deschis, produsul trebuie sa fie pastrat in frigider si consumat in 24 de ore.

Atentionari si precautii: Acest produs nu poate inlocui laptele matern. Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau prin intermediul asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea lui. A se depozita la loc uscat si racoros.
Contraindicatii:

Doza de yuga

Doza de yuga: Hero Baby, Solo Meniu cu legume si carne de vitel, special pentru bebelusul tau!

Indicatii si recomadari: Produs ecologic pentru sugari si copii mici, potrivit pentru diversificarea alimentatiei, dupa varsta de 6 luni.

SKU 00038-1006747
EAN 8410175065193
Brand Hero
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Meniu Solo cu legume si carne de vitel, ECO, 6+ luni, 190g, Hero Baby
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.