Hidrolat bio de chiparos-100 ml Bioficina Toscana

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 29,22 Lei 41,75 Lei
Descriere produs

Apa de chiparos este ideala pentru tenul cuperozic si acneic, pentru parul fragil, uscat si pentru parul lipsit de viata. Hidrolatul de chiparos este ideal pentru diluarea sampoanelor Biofficina Toscana.

 Hidralatul de chiparos (apa florala de chiparos) este ideal pentru ten, corp si par. Apa florala de chiparos are proprietati astringente fiind ideal pentru tenul cuperozic, tenul acneic. Apa de chiparos este un excelent adjuvant in tratarea celulitei deoarece stimuleaza microcirculatia sanguina.
Hidrolatul de chiparos este ideal pentru par si sclap: cameaza iritatiile si senzatia de mancarime, regleaza secretia de sebum, revitalizeaza parul fragil. Apa de chiparos este ideala pentru parul tern, fragil si uscat.

 Hidrolatul de rozmarin bio marca Biofficina Toscana este ideal si pentru par si scalp. Intareste radacina firului de par si adjuvant in tratarea afectiunilor scalpului (matreata).

 

Utilizare: se pulverizeaza ca pe ten, corp si par ori de cate ori este nevoie. Este ideal pentru diluarea sampoanelor concentrate Biofficina Toscana, in special pentru diluarea samponului concentrat intaritor pentru par tern, fragil si uscat.

 

Produs Certificat BIO de ICEA.

 Prezentare: 100 ml

Atentionari si precautiuni: Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Doza de yuga

Doza de yuga: Apa de chiparos este ideala pentru tenul cuperozic si acneic, pentru parul fragil, uscat si pentru parul lipsit de viata.

Indicatii si recomandari: Hidrolatul de chiparos este ideal pentru diluarea sampoanelor Biofficina Toscana. 

SKU 00038-1024639
EAN 8003140490504
Brand Bioficina Toscana
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Hidrolat bio de chiparos-100 ml Bioficina Toscana
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.