HIPOCRATE CRYOPHARMA CLASIC 50ML

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 71,22 Lei 74,31 Lei
Descriere produs

Cryopharma este o forma de crioterapie care ucide virusul si inlatura veruca prin inghetarea ei. Acesta metoda este folosita si de medici pentru indepartarea verucilor. Pe post de agent de racire ei folosesc nitrogenul lichid la o temperatura de minus 91 de grade Celsius.

Mod de administrare:

1.Tineti capatul verde al aplicatorului cu spuma intre index si degetul mare si apasati pana la aparitia unei mici deschizaturi. impingeti aceasta deschizatura pe capatul aplicatorului, pana cand capatul aplicatorului nu se mai vede.

2. Tneti recipientul cu aerosoli in pozitie verticala, departe de corpul dumneavoastra si sursele electrice. Plasati aplicatorul cu spuma si dispozitivul in care e montat in deschizatura din varful recipientului, in asa fel incat aplicatorul cu spuma sa nu mai fie vizibil. tinand recipientul cu o mana de la baza, presati ferm dispozitivul in care e montat aplicatorul cu cealalta mana, timp de 3 secunde (numarati de la 21 la 23). Veti auzi un fasait in timp ce apasati. inlaturati dispozitivul cu aplicatorul cu spuma din dreptul valvei. Aplicatorul cu spuma e plin cu lichid rece si va avea loc un proces de condensare. Condensarea e inofensiva.

3. Imediat dupa ce inlaturati dispozitivul din dreptul valvei, presati usor aplicatorul cu spuma pe veruca. Asigurati-va ca exista contact permanent cu veruca.

Aplicatorul cu spuma trebuie mentinut pe zona afectata cateva secunde. Ca rezultat al procesului de inghetare, veti simti o usoara senzatie ca de intepatura.

Dupa tratarea verucii, asteptati 2 minute inainte sa folositi un servetel pentru indepartarea aplicatorului cu spuma din dispozitiv.

Atentionari si precautii: La cateva zile dupa tratamentul cu Cryopharma, verucile cad. Verucile vechi sau de mari dimensiuni pot necesita mai mult de un tratament.

Cryopharma dozeaza un amestec de dimetileter si propan intr-un aplicator cu spuma, oferind o temperatura de 0° -50° C.

Indicatii si recomandari: Este suficient un singur tratament.

SKU 00038-6422152
EAN 8710537700220
Brand GSK SRL OMEGA PHARMA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
HIPOCRATE CRYOPHARMA CLASIC 50ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.