Formula lapte Combiotic HA2, 350g, Hipp

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

43,99 Lei
Descriere produs

Hipp HA 2 combiotic poate fi folosit de la 6 luni, in continuarea laptelui matern sau a unei formule de lapte de inceput HA. Aceasta formula de lapte nu este potrivita ca substituent al laptelui matern in primele 6 luni de viata. Doar medicul poate decide daca este necesar sa introduceti aceasta formula inainte de varsta de 6 luni. 

Ingrediente:
Lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), amidon, proteine din zer hidrolizate, galacto-oligozaharide din lactoza, ortofosfati de calciu, clorura de potasiu, emulsifiant: esteri ai acidului citric ai mono-si digliceridelor acizilor grasi, L-tirozina, hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, citrat de calciu, vitamina C, carbonat de magneziu, citrat de potasiu, sulfat de magneziu, L-triptofan, carbonat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum), acid pantotenic, vitamine, niacina, sulfat de cupru, vitamina E, vitamina B, vitamina B12, vitamina B, iodat de potasiu, acid folic, vitamina K, selenat de sodiu, biotina, vitamina D, vitamina B.12

Atentionari si precautii: Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui. 

Doza de yuga

Doza de yuga: De la 6 luni, pentru sugari cu risc crescut de alergie reduce riscul de alergie, contine proteine hidrolizate imbogatit cu Prebiotik.

Indicatii si recomandari: Daca observati modificari ale scaunului atunci cand incepeti sa folositi Hipp HA 2 combiotic, luati in considerare faptul ca aceasta este o caracteristica a produsului, avand rol in inmuierea scaunului (devine similar copiilor alaptati), datorita continutului de galacto-oligozaharide (GOS).

SKU 00038-4189582
EAN 9062300133575
Brand Hipp
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Formula lapte Combiotic HA2, 350g, Hipp
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.