Hrisca integrala raw eco 500g Smart organic

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

11,60 Lei
Descriere produs

Majoritatea boabelor de hrisca din magazinele clasice sunt prajite, lucru usor de observat prin culoarea maro inchis a boabelor. Boabele crude, neprajite, au o culoare mult deschisa, cu nuante deschise de verzui.

Boabele de hrisca nu sunt propriu-zis o cereala, ele fac parte din aceeasi familie cu rubarba. Daca folositi semintele pentru germinat, in 5-8 zile veti avea frunzele de hrisca.

Se poate gati si ca si orezul, fierbeti timp de 15-20 de minute, adaugand 1 portie de boabe si 3 portii de apa. Sau puneti la inmuiat peste noapte, si se pot consuma asa fara preparare termica.

Poate fi consumata de persoanele care sufera de boala celiaca (intoleranta la gluten) si este un substitut bun pentru grau, ovaz, secara si orz, intr-o dieta fara gluten, necontinand in mod natural gluten.

Produs certificat organic.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1646kJ/389kcal
Grasimi: 3.0g din care saturate: 1.0g
Carbohidrati: 72g din care zaharuri: 0g
Fibre: 10g
Proteine: 13.2g
Saruri: 0g

Prezentare: 500 g

Atentionari si precautiui: A se pastra la loc uscat si racoros.

Doza de yuga

Doza de yuga: Consumul de hrisca poate scadea nivelul colesterolului si poate impulsiona functionarea eficienta a celulelor sistemului imunitar.

Indicatii si recomandari: Poate fi consumata de persoanele care sufera de boala celiaca (intoleranta la gluten) si este un substitut bun pentru grau, ovaz, secara si orz, intr-o dieta fara gluten, necontinand in mod natural gluten.

SKU 00038-1009003
Brand Smart Organic
EAN 3800225470032
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Hrisca integrala raw eco 500g Smart organic
ca