HUMANA 4 JUNIOR PROBALANCE 650G, 18+, 70390

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

58,99 Lei
Descriere produs

Humana Little Heroes 4 – cand se foloseste

 

Copilasul dumneavoastra a trecut de varsta de un an si acum descopera si exploreaza tot mai mult lumea ce-l inconjoara in timp ce nevoile sale nutritionale se schimba. Laptele Humana Little Heroes sustine corpul si mintea copilului dumneavoastra prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltarii motrice si cognitive ale acestuia. Expertii in nutritia pediatrica au identificat un aport neadecvat in cazul anumitor nutrienti: in special proteinele si sarea sunt prezente in alimentatie in cantitati prea mari in timp ce fierul si vitamina D sunt insuficiente (EFSA Journal 2013; 11; 3408).

 

Un corp si o minte active pentru aventurile captivante ale micutului dumneavoastra erou

 

Laptele Humana Little Heroes sustine corpul si mintea copilului dumneavoastra prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltarii motrice si cognitive potrivite varstei. Aceasta este contributia noastra la lumea lui, plina de amuzament si aventuri captivante.

Pentru dezvoltarea normala a creierului si a tesutului nervos laptele nostru contine ALA (un acid gras omega-3 esential).

Laptelui i s-au adaugat calciu si vitamina D, nutrienti esentiali pentru dezvoltarea normala a oaselor.

Sprijinim dezvoltarea sistemului imun cu ajutorul vitaminelor A si D, care contribuie la functionarea normala a acestuia.

 

PRO BALANCE este promisiunea noastra fata de tine si copilul tau de a-i furniza acestuia nutrientii necesari pentru un trup si o minte active.

SKU 00038-20459136
EAN 4031244001436
Brand HUMANA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
HUMANA 4 JUNIOR PROBALANCE 650G, 18+, 70390
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.