HUMANA1, 800G, 0+

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

66,25 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Copilasul dumneavoastra a sosit in cele din urma si acum va bucurati de multe momente speciale petrecute impreuna. Descoperiti o lume cu totul noua, plina de dragoste, trairi intense si provocari noi. Laptele nostru de inceput Humana 1 a fost conceput pentru alimentatia copilului inca de la nastere si este destinat sugarilor care nu sunt hraniti exclusiv la san. Preparatul nostru contine lactoza ca singura sursa de carbohidrati si este imbogatit cu DHA, un acid gras omega-3 esential.

Copilul dumneavoastra creste de la o zi la alta si nevoile sale nutritionale se modifica. Humana 1 este conceput pentru a completa alimentatia cu lapte matern sau poate reprezenta unica sursa de alimentatie, incepand de la nastere.

Ingrediente: Pudra de zer demineralizat, uleiuri vegetale (palmier, rapita, floarea-soarelui), lactoza, lapte praf degresat, galacto-oligozaharide (din lapte), grasime din samburi de palmier, ulei din micro-alge de Schizochytrium sp., ulei din Mortierella alpina, bisglicinat feros, clorura de potasiu, carbonat de calciu, bitartrat de colina, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, citrat de sodiu, inozitol, selenat de sodiu, L-triptofan, carbonat de magneziu, L-tirozina, sulfat de mangan, vitamina C, citrat de potasiu, L-fenilalanina, nucleotide (acid citidin 5’-monofosforic, saruri de sodiu ale acidului uridin 5’-monofosforic, saruri de sodiu ale acidului adenozin 5’-monofosforic, saruri de sodiu ale acidului inozin 5’-monofosforic, saruri de sodiu ale acidului guanozin 5’-monofosforic), taurina, iodat de potasiu, vitamina E, sulfat de zinc, vitamina D, vitamina A, acid pantotenic, niacina, sulfat cupric, biotina, tiamina, vitamina B6, vitamina K, acid folic, riboflavina, vitamina B12.

 

SKU 00038-20459134
EAN 4031244720184
Brand HUMANA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
HUMANA1, 800G, 0+
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.