Hyaluronic Acid with Collagen Complex, 60 capsule, Zenyth

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 60,95 Lei 76,18 Lei
Descriere produs

Hyaluronic Acid with Collagen complex este un supliment alimentar obtinut prin combinatia sinergica a 100mg acid hialuronic, a unui complex de peptide din colagen bovin hidrolizat tip I si III, Verisol si Fortigel si a colagenului bovin hidrolizat de tip II. Produsul contribuie la sanatatea, hidratarea, frumusetea si tineretea pielii, la regenerarea parului si unghiilor, cat si la mentinerea sanatatii articulatiilor.

Acidul hialuronic este ca un burete ce poate retine si de 1.000 de ori greutatea lui in apa, pastrand pielea proaspata, hidratata si tanara. 50% din acidul hialuronic din corp se gaseste in piele, iar restul in ochi si in articulatii. Odata cu inaintarea in varsta, pielea poate capata un aspect imbatranit, uscat si isi poate pierde elasticitatea deoarece cantitatea de acid hialuronic din organism scade.

Doze si mod de administrare

Adulti : 1-2 capsule pe zi, intre mese sau conform recomandarii specialistului.  Capsulele pot fi inghitite care atare sau desfacute, iar pulberea poate fi dizolvata in apa.

Atentionari si precautii

Nerecomandat copiilor, persoanelor cu insuficienta renala sau cu alergie la oricare dintre ingrediente. Femeile insarcinate sau care alapteaza vor cere sfatul specialistului inainte de utilizare.

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar pentru sanatatea pielii, parului si unghiilor.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru hidratarea pielii, redarea fermitatii, supletii si elasticitatii pielii, reducerea ridurilor prin efectul de umplere a matricei extracelulare, prevenirea imbatranirii precoce, protejarea pielii de efectele nocive ale radiatiilor uv prin efectul antioxidant. Stimularea reinnoirii celulare, reducerea eruptiilor acneice, protejarea, hidratarea si redarea aspectului natural al parului, regenerarea parului si unghiilor, lubrifierea articulatiilor, in special in zona genunchilor si a soldurilor, diminuarea disconfortului articular, redarea mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor.

SKU 00038-1036342
EAN 5941872401258
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Hyaluronic Acid with Collagen Complex, 60 capsule, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.