ImmunoHelp, 700mg, 45 capsule, Zenyth

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 54,12 Lei 67,65 Lei
Descriere produs

Indicatii terapeutice

ImmunoHelp este un supliment alimentar recomandat pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar, pentru sprijinirea organismului în perioadele de tranziție de la un anotimp la altul, precum și în perioadele de stres sau de suprasolicitare fizică și psihică.

ImmunoHelp vine în ajutorul tinerilor, adulților și vârstnicilor cu o formulă complexă și eficientă. Produsul conține extracte din plante în concentrații optime. Goldenseal contribuie la apărarea naturală a organismului, are acțiune antivirală și antibacteriană, are efect antispastic și antidiareic. Turmericul are proprietăți antioxidante semnificative și ajută la menținerea rezistenței la alergii. Extractul din frunze de măslin acționează ca un adevărat compus antiviral, deoarece inhibă înmulțirea virusurilor.

Doze si mod de administrare

Adulți: Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, de preferat în timpul zilei, sau conform recomandării specialistului. A nu se utiliza mai mult de 2 săptămâni pe lună.

Ingrediente

Extract din rădăcină de Goldenseal (Hydrastis canadensis), cu 10% alcaloizi exprimați în berberină; complex Curcuma Phospholipid Meriva® (extract din rădăcină de turmeric - Curcuma longa cu 18-22% curcuminoide totale, lecitină din soia, celuloză microcristalină); extract din frunze de măslin (Olea europeae), standardizat cu 20% oleuropeină; extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis), cu 98% polifenoli; extract din rădăcină de Astragalus membranaceus, standardizat în 50% polizaharide; extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale), standardizat cu 5% gingerol; extract etanolic de propolis, standardizat cu 2,5% bioflavonoide; capsulă vegetală.

Nu conține lactoză, gluten, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

ImmunoHelp este recomandat tinerilor, adulților și vârstnicilor.

Atentionari si precautii

Nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Nu se recomandă asocierea produsului cu anticoagulante.

Prezentare

Flacon cu 45 capsule – 700mg. 

Mai multe detalii pe www.zenyth.ro

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar pentru întărirea sistemului imunitar.

Indicatii si recomandari: Benefic pentru susținerea bunei funcționări a sistemului imunitar, protecție antioxidantă și antiinflamatoare, sprijinirea sistemului imunitar în lupta contra alergiilor, inhibarea înmulțirii virusurilor, bacteriilor și ciupercilor, menținerea sănătății mucoaselor (nazală, bucală, faringiană, intestinală, traheală, pulmonară, vaginală, urinară, oculară), creșterea nivelului de energie.

SKU 00038-1034700
EAN 5941872401265
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
ImmunoHelp, 700mg, 45 capsule, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.