Imunorezistan forte 50ml, Plantextrakt

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 23,10 Lei 29,29 Lei
Descriere produs

Combate raceala si gripa
Reduce intensitatea simptomelor din infectii respiratorii
Grabeste vindecarea
Revigoreaza organismul
Bine tolerat de organism
Lipsit de toxicitate (fara reactii adverse si contraindicatii)

Compozitie: suc stabilizat si standardizat obtinut prin presare la rece din herba inflorita de Echinacea purpurea (din cultura ecologica), extracte vegetale de Eleutherococcus senticosus, Pelargonium sidoides (Umckaloabo), Eupatorium perfoliatum. Contine alcool etilic de cereale 30% vol.

Recomandari: Sustine refacerea si revitalizarea organismului in timpul infectiilor respiratorii - recomandat la debutul infectiilor de tip viral si/sau bacterian ale cailor respiratorii superioare.

Foarte eficient la administrare de la primele semne ale starilor febrile de tip gripal: curbatura musculara, dureri osoase, dureri de cap asociate cu globi oculari durerosi.

Preparatul asociaza efectului imunostimulator dat de Echinacea purpurea, actiunea antiinflamatoare data de Eupatorium perfoliatum - recomandat in curbatura musculara insotita de dureri osoase si cefalee asociata cu globi oculari durerosi, precum si efectele plantei de origine africana, Pelargonium sidoides: antibacterian, antiviral si expectorant, permitand organismului sa expectoreze mucusul contaminat, creand astfel conditii mai putin favorabile pentru multiplicarea bacteriilor si virusurilor. De asemenea, se adauga efectului general si actiunea tonica, antiastenica, de revigorare a organismului slabit si de grabire a recuperarii, data de Eleutherococcus senticosus - ginsengul siberian.

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani: 2ml de 3 ori/zi; in prima zi se administreaza cate 2ml de 5-7 ori/zi. Se continua administrarea timp de 3-4 zile si dupa imbunatatirea starii generale.

A se agita inainte de folosire!

Mod de prezentare: cutie continand flacon de sticla de 50ml prevazut cu capac dozator.

Doza de yuga

 Foarte eficient la administrare de la primele semne ale starilor febrile de tip gripal: curbatura musculara, dureri osoase, dureri de cap asociate cu globi oculari durerosi.

Indicatii sri recomandari: Adulti si copii peste 7 ani: 2ml de 3 ori/zi; in prima zi se administreaza cate 2ml de 5-7 ori/zi. Se continua administrarea timp de 3-4 zile si dupa imbunatatirea starii generale.

SKU 00038-1026052
EAN 5944739000441
Brand Plant Extrakt
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Imunorezistan forte 50ml, Plantextrakt
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.