Ceai intim, 20 plicuri, StefMar

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,23 Lei 2,43 Lei
Descriere produs

Ingrediente: Flori de Galbenele (Calendula officinalis) – , flori de Musetel (Matricaria chamomilla) – , inflorescente de Coada-soricelului (Achillea millefolium) – , parti aeriene de Urzica-moarta-alba (Lamium album) – , parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum)

Mod de preparare: Se pun 1-2 pliculete in 250 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute. Se poate administra si extern (4 plicuri/cana, decoct scurt, fierbere 3-5 minute, minimum 3 spalaturi pe zi, din care ultima seara, inainte de culcare).

Mod de administrare: 3 cani pe zi, in cure de maximum 7-8 zile.

Contraindicatii :A nu se depasi doza zilnica recomandata. Nu se recomanda persoanelor care prezinta sensibilitate la oricare dintre componetele produsului.

 

Doza de yuga

Doza de yuga:  ceaul intim este un produs cu actiune delicata de curatare intravaginala, cu rol de echilibrare a florei si a pH-ului vaginal, indepartand totodata secretiile patologice si mirosul neplacut,  amelioreaza rapid si eficient mancarimile, arsurile, reduce umflaturile, echilibreaza pH-ul, regenereaza epiteliul vaginal dupa ciclul menstrual, elimina secretiile sau reziduurile de geluri contraceptive, dupa contactul sexual.

Indicatii si recomandari : Supliment alimentar pentru sustinerea sanatatii aparatului genital. Antiseptic, antiinflamator, cicatrizant.

SKU 00038-1028056
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai intim, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.