Kapoor Kachli pudra ayurvedica, 100g, Janas

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

37,50 Lei
Descriere produs

Proprietati pudra ayurvedica Kapoor Kachli: confera parului volum, stimuleaza cresterea parului,   confera parului stralucire, flexibilitate si un parfum placut, ajula la ingrosarea firului de par, conditioneaza parul, previne caderea parului, etc
Alte denumiri:  Kapur Kachri, Kapur Kachadi, Kapur Kachari

Utilizare pudra Kapoor Kachli pentru par:

1. amestecati o lingura de Kapoor Kachli, o lingura de Shikakai, o lingura de Reetha si o lingura de Ghassoul cu apa calda pana cand obtineti o pasta omogena. Aplicati pasta pe par si masati delicat. Lasati sa actioneze timp de 30 -40 de minute dupa care clatiti cu apa calda. 

2. amestecati pudra Kapoor Kachli cu apa calda pana cand obtineti o pasta omogena. Aplicati pasta pe par si masati delicat. Lasati sa actioneze timp de 20 -30 de minute dupa care clatiti cu apa calda. 

3. amestecati pudra Kapoor Kachli si pudra de shikakai cu apa calda pana cand obtineti o pasta omogena. Dupa 20 de minute aplicati pasta pe par si masati delicat. Lasati sa actioneze timp de 15 minute dupa care clatiti cu apa calda. 

Doza de yuga

Doza de Yuga: Kapoor Kachli, cunoscuta si sub numele de Spiked Ginger Lily, este o planta parfumata ideala pentru a conferi volum parului intr-un mod natural.  Kapoor Kachli are un parfum intens si poate fi amestecata cu pudre ayurvedice bogate in saponine (shikakai sau reetha) sau cu argila marocana ghassoul  pentru a conferi parului volum si un parfum placut. 

Indicatii si recomandari: Pudra ayurvedica Kapoor Kachli confera parului volum, stimuleaza cresterea parului,  ajuta la ingrosarea firului de par, confera parului stralucire, flexibilitate si un parfum placut.

SKU 00038-1024644
EAN 8054329890257
Brand Janas
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Kapoor Kachli pudra ayurvedica, 100g, Janas
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.