Duo pack chinina, 400ml, KLORANE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

67,90 Lei
Descriere produs

Descriere produs

Extractul de chinina de la KLORANE combinat cu vitamina B, incorporate intr-o baza emulsionanta foarte delicata, cu efect de descurcare a parului si de amplificare a volumului, transforma samponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinina si vitamina B, intr-o veritabila sursa de energie si tonificare pentru parul lipsit de vigoare. 

Mod de utilizare: Este suficienta o singura spalare. Clatiti indelung. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Pentru problemele de cadere a parului, acest sampon este un complement ideal al tratamentelor KLORANE impotriva caderii parului.

Beneficii: Samponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinina si vitamina B a fost ales pentru eficacitatea sa asupra vigorii parului (94%), precum si pentru rezistenta (88%) si elasticitatea conferite parului (91%).

Ingrediente: WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE MIPA, LAURYL BETAINE, ALCOHOL, BIOTIN, BLUE 1 (CI 42090), CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CINCHONA CALISAYA BARK EXTRACT, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERIN, PANTHENOL, PANTOLACTONE, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-22, PYRIDOXINE HCL, RED 33 (CI 17200), SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, TRIETHANOLAMINE.

Prezentare: 400mlx2.

Doza de yuga

Doza de yuga: Extractul de chinina pune in miscare microcirculatia cutanata si stimuleaza bulbul pilos favorizand cresterea parului pentru o podoaba capilara sanatoasa si plina de vigoare.

Indicatii si recomandari: A se evita contactul cu ochii.

SKU 00038-1031260
EAN 5949050500113
Brand KLORANE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Duo pack chinina, 400ml, KLORANE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.