Sampon extract mango ,200ml, KLORANE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

34,60 Lei
Descriere produs

Mango, fructul manghierului, arbore venerat originar din Asia, din familia anacardiaceelor, este utilizat in mod traditional pentru proprietatile sale nutritive. Am ales sa cultivam specia Mangifera indica L. datorita continutului deosebit al samburelui sau de acizi grasi cu proprietati nutritive si reparatoare demonstrate stiintific.

O compozitie bogata si onctuoasa pentru hranirea si refacerea firelor de par, intinderea solzilor cuticulei si acoperirea fisurilor filmului hidrolipidic care protejeaza parul impotriva deshidratarii.

Prezentare: 200 ml

Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud, masati usor timp de 3-5 minute . Clatiti din abundenta.

Atentionari: Exclusiv pentru uz extern. Testat dermatologic. in caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta.A se pastra intr-un loc uscat, racoros, ferit de lumina directa a soarelui.

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru a scoate in evidenta si a intensifica stralucirea parului dumneavoastra, Laboratoarele KLORANE s-au bazat pe expertiza lor vegetala si stiintifica pentru a extrage din natura solutia pentru stralucirea absoluta: frunzele de magnolie.

Indicatii si recomandari: O textura bogata si cremoasa pentru hranirea si repararea firelor de par, netezirea peliculei externe a cuticulei parului si acoperirea fisurilor peliculei hidrolipidice care protejeaza parul de deshidratare. Samponul nutritiv KLORANE cu unt de mango a fost foarte apreciat de doamne, in special pentru proprietatile sale nutritive, dupa 15 zile de utilizare (nivel de satisfactie: 83 %), pentru spuma cremoasa pe care o face (94 %) si pentru parfumul sau placut (92 %).

 

SKU 00038-1028676
EAN 3282770140934
Brand KLORANE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon extract mango ,200ml, KLORANE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.