Sampon rodie fixare culoare,200ml, KLORANE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

31,99 Lei
Descriere produs

Klorane sampon extract rodie fixare culoare este destinat parului vopsit, acest sampon protejeaza culoarea parului impotriva pierderii intensitatii si decolorarii progresive.

Culoarea parului dumneavoastra isi pastreaza intensitatea si stralucirea.

Datorita formulei sale de curatare a parului, imbogatita cu agenti reparatori, parul dumneavoastra devine moale, matasos si usor de aranjat.

Hipoalergenic.

Conceput pentru minimizarea riscurilor de alergii.

Rodia este cultivata in Maroc respectand ecosistemul care ne inconjoara si se controleaza calitatea fiecarui fruct recoltat conform instructiunilor din specificatiile tehnice ale polului Phytofiliere al KLORANE. Din coaja Rodiei se extrage un extract a carui eficacitate a fost brevetata si demonstrata stiintific: acesta prelungeste rezistenta culorii parului vopsit, aceasta persistand in medie de 2 ori mai mult timp.

 

Acest extract este incorporat samponului si produselor de ingrijire KLORANE destinate fixarii culorii cu extract de rodie.

CARACTERISTICI ALE EXTRACTULUI VEGETAL

Rodia este folosita de secole de catre femeile marocane pentru proprietatile sale tinctoriale. Cultivam aceasta specie unica, Punica granatum L. a carei coaja este foarte bogata in tanin care fixeaza culoarea pe cheratina si previne decolorarea parului. Concentratia sa mare in polifenoli antioxidanti participa de asemenea la protectia stralucirii parului.

Mod de administrare:

Este suficienta o singura spalare. Clatiti indelung cu apa curata. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Bogat in taninuri din Rodie, acest produs capteaza si fixeaza culoarea in mod instantaneu, in timp ce repara zonele deteriorate ale parului, lasandu-l stralucitor. Culoarea este protejata, revitalizata si stralucitoare. Parul este din nou catifelat si matasos.

Indicatii si recomandari: Sampon pentru par vopsit, foarte degradat

SKU 00038-1031279
EAN 3282770074154
Brand KLORANE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon rodie fixare culoare,200ml, KLORANE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.