Lapte demachiant pentru ten sensibil sau uscat cu shea & aloe, Basis Sensitiv, Lavera

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 35,04 Lei 38,50 Lei
Descriere produs

Descriere produs

Laptele demachiant este ideal pentru pielea uscata, deshidratata si sensibila, dar si pentru indepartarea machiajului ochilor. Imbogatit cu unt de shea si aloe vera, produsul are proprietati hidratante. De asemenea, acesta sustine o piele catifelata, moale si placuta la atingere.

Caracteristici:

  • Indeparteaza cu blandete machiajul fetei si al ochilor
  • Lasa pielea moale si hidratata
  • Pentru ten si ochi
  • Ingrediente active pe baza de aloe vera
  • Hidratare intensa
  • Potrivit pentru tenul uscat si/sau sensibil

Utilizare: Aplicati dimineata si seara pe fata, gat si decolteu. Indepartati cu apa calduta. Pentru demachierea ochilor, turnati o cantitate mica de demachiant pe o discheta de bumbac.

Ingrediente: Water (Aqua), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol denat., Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Myristyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Biosaccharide Gum-1, Xylitol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Benzyl Salicylate.


Doza de yuga

Doza de yuga: Lapte demachiant ce contine ingrediente naturale, avand rolul de a indeparta eficient si cu blandete impuritatile de pe ten si machiajul. 

Indicatii si recomandari: Produsul se aplica pe ten, gat si decolteu dimineata si seara. Pentru pielea din jurul ochilor, produsul se aplica cu ajutorul unei dischete.

SKU 00038-1025511
EAN 4021457629060
Brand Lavera
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte demachiant pentru ten sensibil sau uscat cu shea & aloe, Basis Sensitiv, Lavera
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.