LAPTE PRAF NUTRIMUNE PLASMON 3 700GR Plasmon

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 81,89 Lei 86,20 Lei
Descriere produs

Lapte de crestere din lapte integral cu proteine reechilibrate pentru un continut adaptat cerintelor nutritionale ale copiilor incepand de la varsta de 12 luni. Este imbogatit cu zinc, vitamine si acizi grasi esentiali. Are un gust clasic ce il face indragit de catre copii.


Ingrediente: lapte integral 78%, zer din lapte praf demineralizat, lactoza, uleiuri vegetale (ulei de soia, ulei de palmier), fructoza, maltodextrina, saruri minerale, vitamine, vanilina, cisteina, emulgator, lecitina de soia, taurina.
Contine : lapte, lecitina, ulei de soia


Important: Preparati un singur biberon sau cana o data. Nu reutilizati restul de lapte ramas in biberon!Utilizati exclusiv masura continuta in ambalaj. Dupa prima utilizare, puneti capacul si pastrati la loc uscat,departe de surse de caldura,nu in frigider.Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la prima deschidere

Doza de yuga

Doza de yuga: Lapte de crestere din lapte integral cu proteine reechilibrate pentru un continut adaptat cerintelor nutritionale ale copiilor incepand de la varsta de 12 luni. Este imbogatit cu zinc, vitamine si acizi grasi esentiali. Are un gust clasic ce il face indragit de catre cei mici.

Indicatii si recomandari: Pentru bebelusii de 3 luni.

SKU 00038-1029781
EAN 8001040198131
Brand Plasmon
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
LAPTE PRAF NUTRIMUNE PLASMON 3 700GR Plasmon
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.