Laptisor de matca pur, ECO, 100g, Api Vitalis

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

88,60 Lei
Descriere produs

Laptisorul de matca pur BIO este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.

Ingrediente active: 

Laptisorul de matca pur BIO este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie: -Apa, in jurul valorii de 66% -Glucide (15%) in special fructoza si glucoza -Protide ( intre 13% - 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere. O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa. De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata.

Mod de administrare:
Copii: 1 lingurita dozatoare (0.5g/zi) - este continuta in flacon. Adulti: 2 lingurite dozatoare (1g/zi). Se administreaza sublingual pana la absortia totala, dimineata inainte de masa. Omogenizat in miere(2-6%): copii:1-2 lingurite/zi, adulti: 1-2 lingurite/zi

Atentionari si precautii: persoanele care sufera de diabet, astm, eczema atopica sau sunt alergice la polen, miere, intepaturi de albine, la plantele din familia Compositelor, ar putea manifesta alergie in urma consumului de laptisor de matca, astfel ca este obligatorie consultarea anterioara a medicului specialist.

Mod de prezentare: 100 g

Doza de yuga

Doza de yuga: Laptisor de Matca Pur - laptisorul de matca este cunoscut ca "elixir al tineretii”, contribuie la tonifierea, energizarea, revitalizarea organismului.

Indicatii si recomandari: Laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata.

SKU 00038-1007724
Brand Api Vitalis
EAN 6425050050012
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Laptisor de matca pur, ECO, 100g, Api Vitalis
ca