LEGO, AVATAR TORUK MAKTO SI ARBORELE VIETII

In stoc

Pret

959,80 Lei
Descriere produs

Protejeaza lumea Pandora cu o jucarie de care vorbeste toata lumea!

 

Capteaza imaginatia copiilor de 12+ ani, precum si a fanilor genurilor science fiction si fantasy si ai animalelor cu acest set cu jucarie de constructie LEGO® Avatar Toruk Makto si Arborele Vietii (75574). Setul include minifigurinele Na’vi Jake Sully, Neytiri, Mo’at si Tsu’Tey, o figurina articulata Toruk cu aripi din foita de metal, figurina Direhorse si un Arbore al Vietii de construit, precum si 3 constructii de decor cu elemente care stralucesc in intuneric.

Povesti create prin joaca!


Stimuleaza pasiunea copiilor pentru film cu un set de jucarie care include o locatie emblematica ce permite copiilor sa reconstituie scene clasice, sa nascoceasca idei noi sau sa impartaseasca un moment minunat in familie. Combina si colectioneaza seturi (vandute separat) pentru a construi versiuni nelimitate ale Pandorei.

Bucurie concentrata!


Cu personaje cunoscute si creaturi si locatii unice, seturile LEGO Avatar ofera optiuni variate de povesti si de joaca. Setul arata grozav cand este expus, cu o constructie de decor detaliata, creata pentru a pozitiona creaturile. Copiii si fanii mai mari se vor bucura de momente de concentrare pe masura ce redescopera universul vibrant si aduc in casa lor frumusetea si maretia Pandorei.   

SKU 00068-6292555
EAN 5702016913798
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
LEGO, AVATAR TORUK MAKTO SI ARBORELE VIETII
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.