Hyaluronic crema hidratanta pentru fata, gat si zona decolteului, 50ml, Librederm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

68,97 Lei
Descriere produs

Ofera hidratare de lunga durata, imbunatateste microcirculatia, elimina senzatia de tensiune, ridurile si exfolierea, deshidratarea, face pielea luminoasa, neteda, supla si elastica. Crema capteaza instantaneu si mentine pentru o lunga perioada de timp umiditatea in piele, oferind o piele moale si comfortabila datorita continutului de acid hialuronic cu dimensiune moleculara mica si uleiului de camelina. Crema este potrivita pentru pielea sensibila. Conceputa pentru utilizare zilnica. Absorbtie rapida, baza perfecta pentru machiaj. Nu contine parabeni, coloranti si arome.

Mod de utilizare

Se aplica pe pielea curata a fetei, gat si zona decolteului dimineata si/sau seara. Va recomandam sa utilizati impreuna cu serul activator hidratant cu acid hialuronic LIBREDERM.

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru fata, gat si zona decolteului cu continut ridicat de acid hialuronic, pentru toate tipurile de piele.

Indicatii si recomandari: Crema cu Acid Hialuronic LIBREDERM® cu o textura foarte usoara si continut ridicat de acid hyaluronic cu dimensiune moleculara mica, este potrivita pentru pielea fetei, gatului si zona decolteului.

SKU 00038-1035819
EAN 4620002182526
Brand Librederm
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Hyaluronic crema hidratanta pentru fata, gat si zona decolteului, 50ml, Librederm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.