Tonic hidratant pentru fata cu Acid Hialuronic, 200ml, Librederm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

44,90 Lei
Descriere produs

Tonic cu Acid Hialuronic LibreDerm:
- indeparteaza reziduul produsului de curatare de pe piele si permite sa echilibreze pH-ul pielii, afectata dupa spalare;
- poseda o excelenta capacitate de hidratare si de stocare a apei;
- tonifica si intinereste pielea;
- ofera un efect de prospetime, curatenie si confort;
- pregateste pielea pentru ingrijire ulterioara (dupa aplicarea tonicului, produsele pentru ingrijirea de baza sunt mai bine absorbite si mai eficiente).

Ingredientele

Acidul hialuronic - element structural important al pielii, contribuind la mentinerea echilibrului optim de apa. Reface si mentine nivelul necesar de umiditate pe parcursul zilei. Stimuleaza producerea de colagen si elastina, are un effect benefic asupra intineririi pielii, netezeste defectele minore, consolideaza tesutul conjunctiv, imbunatateste microcirculatia, datorita carei pielea arata mai proaspata, elastica si intinsa. Hidrolatul din nufarul alb contine polizaharide, vitamina C, flavonoide, saponine, fier, bor, taninuri. Are un efect de tonifiere, intinerire, hidratare si actiune usoara de albire.

Ingrediente (INCI):
AQUA, NYMPHAEA ALBA EXTRACT, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE/HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, BETAINE, UREA, POTASSIUM LACTATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYGLUTAMATE, HYDROLYZED SCLEROTIUM GUM, POLYSORBATE-80, DMDM HYDANTOIN, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE.

Mod de utilizare

- utilizati tonicul in fiecare zi, dimineata si seara, dupa curatarea pielii. Umeziti o discheta demachianta cu tonic si curatati cu ea pielea, apoi aplicati produsul pentru ingrijirea de baza LibreDerm, potrivit tenului dumneavoastra.

Doza de yuga

Doza de yuga: Tonifica si revigoreaza, permite echilibrarea pH-ul pielii dupa spalare, pregateste pielea pentru ingrijirea de baza.

Indicatii si recomandari: LibreDerm Tonic hidratant pentru fata cu acid hyaluronic. Aplicarea tonicului - etapa finala importanta de curatare a pielii.

 

SKU 00038-1035824
EAN 4620002184575
Brand Librederm
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Tonic hidratant pentru fata cu Acid Hialuronic, 200ml, Librederm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.