Crema pentru fata antioxidanta cu Vitamina E, 50ml, Librederm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 29,93 Lei 32,89 Lei
Descriere produs

Textura usoara a cremei nu creeaza un "efect de pelicula" pe fata. Crema se absoarbe rapid, nu luceste inestetic si este o baza excelenta pentru machiaj. Vitamina E (tocoferol) – antioxidant puternic, incetineste procesului de imbatranire, poseda proprietati excelentede hidratare, mentinand echilibrul hidrolipidic. Contribuie la regenerarea rapida si reinnoirea celulelor.
Complexul de acizi grasi polinesaturati (linoleic, linolenic, arahidonic) previne imbatranirea pielii, stimuland procesul de regenerare a membranei celulare si oferind un efect de mentinere a apei care activeaza procesele metabolice.

Ingrediente

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, ETHYLHEXYL STEARATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL MYRISTATE, LINOLIC, LINOLEIC, ARACHIDONIC ACIDS TRIGLYCERIDES (OLUS OIL), RETINYL PALMITATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHAISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE.

Mod de utilizare

- aplicati crema pe pielea curata a fetei si gatului cu miscari usoare pe liniile de masaj. Lasati crema sa se absoarba. Veti simti imediat ca pielea este hidratata. Puteti incepe machiajul.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema-antioxidanta pentru fata «VITAMINA E» LibreDerm cu proprietati puternice de hidratare, este special creata pentru o ingrijire deosebita a pielii. Imediat dupa aplicare, pielea devine hidratata, catifelata si neteda.

Indicatii si recomandari: Ajuta la protejarea pielii de efectele nocive ale razelor ultraviolete.

SKU 00038-1035829
EAN 4620002182953
Brand Librederm
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema pentru fata antioxidanta cu Vitamina E, 50ml, Librederm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.