LIVECOM, 100tb, Ayurmed

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

27,99 Lei
Descriere produs

Protector general al ficatului Livecom este un preparat obtinut din plante care contribuie la imbunatatirea functiilor ficatului. 

Ingrediente: Picrorhiza kurroa, Phyllanthus urinaria, Piper longum, Eclipta alba, Mandur bhasm, Andrographis paniculata, Gumacacia.

Ingredientele au un continut ridicat de carbohidrati, esteri si eteri ai acizilor grasi in catena lunga si potasiu, un amestec de glicozizi amari (phylantina) si substante aromate de natura terpenica cu actiune eupeptica, apetisanta, stomahica si antibacteriala, glucozide; ulei aromat cu gust picant, asemanator celui de ghimbir care stimuleaza pofta de mancare. 

Mod de utilizare: Livecom poate fi utilizat ca adjuvant in tratamentul icterului, infectiilor (hepatite), contribuie la reglarea functiei biliare. Stimuleaza pofta de mancare

Dozare: Adulti: 1-2 tablete, de 3 ori pe zi, minim 30 de zile. Copii: 1/2 tableta, de 3 ori pe zi.

Prezentare: 100 tablete

Atentionari si precautii:  Livecom nu are efecte secundare nocive sau reactii adverse neplacute la dozele maxime recomandate.A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Doza de yuga

Doza de yuga: Livecom are actiune de protectie a ficatului, contribuie la regenerarea sa. Ajuta la scaderea trigliceridelor, diminuand incarcarea cu grasimi a celulelor ficatului, este util in corectarea tulburarilor consecutive infectiilor, abuzului de alcool, droguri (medicamente, stupefiante).

Indicatii si recomandari: Util in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.

SKU 00038-1015783
EAN 6423359000127
Brand Ayurmed
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
LIVECOM, 100tb, Ayurmed
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.