LN Egreta Editie Limitata - Feteasca Neagra 0.75l sec

In stoc

Pret

117,00 Lei
Descriere produs

Lebada Neagra este o crama boutique si este situata in podgoria Sarica Niculitel, una dintre cele mai vechi podgorii din Dobrogea, in imediata vecinatate a partii vestice a rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Pe aceste meleaguri, vita de vie gaseste conditii pedoclimatice unice, si anume: expunerea nordica in ansamblul sau, apropierea de lacurile riverane ale Dunarii, adica partea de vest a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si padurile vaste, situate in imediata vecinatate spre sud, strugurii obtinuti aici avand caracteristici care dau vinurilor o tipicitate fara precedent in alte zone viticole. Podgoriile se intind pe 30 de hectare, iar soiurile plantate sunt Aligote, Sauvignon Blanc, Merlot si Feteasca Neagra. Din 2016, cand a fost plantata vita de vie, s-au facut investitii constante pentru dotarea cramei cu cele mai bune echipamente de vinificatie, astfel incat crama detine rezervoare din otel inoxidabil cu temperatura controlata, unitate de strivire, presa pneumatica inchisa, combine pentru recoltarea strugurilor, remorca hidraulica pentru transportul strugurilor, butoaie din stejar francez si stejar american.
Soiul tipic romanesc, Feteasca Neagra Limited Edition din gama Egreta, impresioneaza prin caracterul sau puternic cu note de scortisoara si piper negru.
Albul imperial al penajului, eleganta zborului, demnitatea miscarilor acestei "embleme a Dobrogei" ne-au inspirat numele unei serii de vinuri reprezentative si usor placute.
Culoare : rubin.
Miros : arome de visine, cirese negre, piper.
Gust: taninuri fine, magiun de prune, visine, note picante de piper si scortisoara.
Asociatii culinare: carne de vanat, carne de vita.
Temperatura de servire: 16 – 18*C.

EAN 9900000610814
SKU 00068-1036649
Brand N/A
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
LN Egreta Editie Limitata - Feteasca Neagra 0.75l sec
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.