Lotiune antirid bio cu ulei de argan si catina, EcoCosmetics

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 58,08 Lei 72,60 Lei
Descriere produs

100% din totalul ingredientelor sunt naturale sau de origine naturala; 19,52% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica; Certificat Ecocert.
Produsul este 100% natural, 100% vegan, fara parfum, conservanti, coloranti sintetici, fara PEG, fara derivati petrochimici, nu este testat pe animale, produs CO2-neutru.

Ingrediente: Aqua, Glycin Soja Oil(ulei din soia)*, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Olea europaea Oil*(ulei masline), Argania spinosa Oil*(ulei argan), Simmondsia chinensis Oil*(ulei jojoba), Butyrospermum parkii Butter*(unt de shea), Cocos nucifera Oil*(ulei cocos), Olea europaea Leaf Extract*(extract frunze maslin), Citrus Aurantium amara Flower Distillate*(distilat floral portocale), Hippophae rhamnoides Extract*(extract de catina alba), Sorbitol, Sorbitan Stearate, Sucrose Cocoate, Alcohol (etanol din sfecla zahar), Hippophae rhamnoides Oil*(ulei catina alba), Xanthan Gum (din porumb), Lecithin Hydrogenated, Tocopherol (Vitamina E), Ascorbyl Palmitate, Parfum (din uleiuri esentiale naturale), Limonene, Linalool and Citronellol (componente ale uleiurilor esentiale). *agricultura organica

Mod de utilizare: Folositi dimineata, dupa curatarea riguroasa a fetei. Aplicati o cantitate mica si incalziti in palme, inainte de a o intinde in straturi subtiri, cu miscari ample, pe fata si gat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Este o crema foarte fina si usoara, non-grasa, care ingrijeste intensiv epiderma pentru tratamentul antirid. Un tratament intensiv, potrivit pentru toate tipurile de ten.

Indicatii si recomandari: Este benefica prin continutul sau, vitamina E si acizii grasi esentiali prezenti in uleiul de argan ce sporesc elasticitatea si flexibilitatea pielii. Uleiul de cocos si untul de shea calmeaza pielea solicitata, frunzele de vita de vie hranesc tesuturile, avand efect tonifiant si hidratant, uleiul de jojoba stimuleaza regenerarea pielii, extractul de catina alba imbunatateste metabolismul si intarzie maturizarea tenului, incetinind procesul de imbatranire. Frunzele de maslin imbunatatesc elasticitatea si protejeaza impotriva efectelor oxidarii, uleiul de argan este extras din nucile arborelui cu acelasi nume si este benefic pentru tratamentul antirid.

SKU 00038-1025258
EAN 4033981722261
Brand Eco Cosmetics
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune antirid bio cu ulei de argan si catina, EcoCosmetics
ca