Lotiune sensitive pentru spalare bebe si adulti pentru corp si par, BIO, 300ml, Biolu

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 28,28 Lei 29,50 Lei
Descriere produs

Noua gama de cosmetice si produse de ingrijire ecologica Biolu cu OLIVAERIS - extract din frunze de maslin de Tuscana, care contine de 40 de ori mai multi polifenoli decat uleiul de masline.

Mod de administrare

Aplicati lotiunea cu palmele pe corpul si capul bebelusului, sau folositi un burete de baie ecologic, natural. Dupa baita, folositi uleiul de masaj Biolu SENSITIVE. 

Ingrediente

Aqua/apa, coco glucoside, sodium coco sulfate, betaine, disodium cocoamphodiacetate, olea europaea leaf extract (extract frunze de maslin), passiflora incarnata flower extract (extract passiflora), melissa officinalis leaf extract (extract de melisa), avena sativa bran extract (extract din tarate de ovaz), hydrolyzed rice protein, glyceryl oleate, tocopherol acetate, glycerin, tetrasodium glutamate diacetate, lactic acid, sodium chloride, sodium benzoate, potassium sorbate.

 

Doza de yuga

 O lotiune ecologica destinata special pentru baita bebelusilor incepand din prima zi de viata, dar si pentru persoanele cu alergii sau cu piele sensibila.

Indicatii si recomandari: Se foloseste atat pentru corp cat si pentru par. Cu un PH identic cu cel natural al pielii bebelusilor, lotiunea Biolu a fost conceputa special pentru pielea sensibila a bebelusilor si a persoanelor cu ten sensibil. Lotiunea nu contine parfum, iar ingredientele sunt vegetale, din agricultura ecologica.
Curata si catifeleaza pielea, parul, si scalpul.

SKU 00038-1021181
EAN 8057432972568
Brand Biolu
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune sensitive pentru spalare bebe si adulti pentru corp si par, BIO, 300ml, Biolu
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.