Lotiune tonica pentru fermitate cu acid hialuronic, portocale si maslin, 100ml, Eco Cosmetics

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 48,05 Lei 52,80 Lei
Descriere produs

Extractul din frunze de portocal impreuna cu vita de vie ofera hidratare si protectie pielii. Imbogatit cu extract din frunze de maslin, produsul ofera elasticitate si regleaza functiile epidermei. Prezenta acidului hialuronic sporeste hidratarea pielii, o regeneraza si o lasa catifelata. Amestecul de uleiuri esentiale si extract de portocale ofera un miros prospat si incantator. Datortita acestui produs, pielea devine mai supla, are fermitate si mai multa stralucire.

100% din totalul ingredientelor sunt naturale sau de origine naturala; 20% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica; Certificat Ecocert. Produsul este: 100% natural, 100% vegan, fara parfum, conservanti, coloranti sintetici, fara PEG, fara derivati petrochimici, nu este testat pe animale, produs fara emisii de CO2.

Ingrediente: Aqua, Citrus Aurantium amara Flower Extract*(extract din flori de portocal), Olea europaea Extract*(extract maslin), Sorbitol, Alcohol (etanol din sfecla zahar), Sodium Hyaluronate, Parfum (din uleiuri esentiale naturale), Limonene, Linalool and Citronellol (componente ale uleiurilor esentiale). *agricultura organica

Mod de utilizare: Utilizati in fiecare seara si dimineata dupa ce ati curatat fata si inainte de a aplica crema hidratanta.

Mod de prezentare: Flacon 100ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Extractul din frunze de portocal si vita de vie hidrateaza si protejeaza pielea de agresiunile externe. Tenul devine suplu, are fermitate si stralucire. Extractul de frunze de maslin confera elasticitate, in timp ce regleaza functiile epidermei. Acidul hialuronic hraneste si regenereaza, lasand pielea moale si catifelata. Combinatia de uleiuri esentiale si extract de portocale ii confera un miros proaspat si placut.

Indicatii si recomandari:  Produs ce contine ingrediente naturale, avand rolul de a oferi o ingrijire optima pielii oferind hidratare, regenerare, stralucire.

SKU 00038-1025266
EAN 4033981722254
Brand Eco Cosmetics
Aroma portocala
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune tonica pentru fermitate cu acid hialuronic, portocale si maslin, 100ml, Eco Cosmetics
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.