Biberon 240ml Botanic, Lovi

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

48,61 Lei
Descriere produs

Biberon 240 ml fabricat din material din plastic (polipropilena) ultra usor si robust. Este ideal pentru o alaptare cat mai naturala, previne colicii.

  • Tetina din silicon 0+ luni.

  • Prevazut cu capac.

  • Fabricat din material plastic (PP) durabil, fara continut de Bisfenol.

Tetinele din silicon sunt fabricate dintr-un material sintetic de inalta calitate. Materialul transparent din silicon este usor de curatat si rezistent la caldura. Nici macar lumina directa a soarelui sau grasimile comestibile nu deterioreaza materialul. Siliconul are gust si miros neutru. Cu toate acestea, fata de latex, este mai putin rezistent la muscatura si rupere. Din acest motiv, pentru tetinele de marimea 3 se foloseste un material siliconic mai ferm. In cazul in care un produs din silicon prezinta muscaturi sau alte semne de deteriorare, acestea ar trebui schimbate. 

Plasticul este usor si aproape indestructibil. Acest material sintetic poate fi polipropilena (PP), poliamida (PA) si polifenolsulfona (PPSU). Acestea sunt deosebit de usoare, fiind ideale atat acasa cat si afara. Biberoanele fabricate din polipropilena sunt semi-transparente, deosebit de robuste si pot fi folosite pentru inghetarea alimentelor. Biberoanele fabricate din poliamida au aspectul cel mai asemanator sticlei, la fel fiind si cele confectionate din polifenolsulfona. Acestea nu contin BPA. Plasticul nu este rezistent la caldura si la zgarieturi ca si sticla.

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest biberon detine o forma ergonomica pentru apucare si tinere usoara.

Indicatii si recomandari: Din motive de igiena si siguranta se recomanda ca la un interval de 1-2 luni tetinele atat silicon cat si din latex sa fie inlocuite. Cand biberonul prezinta zgarieturi la interior, ar trebui inlocuit deoarece se pot instala germenii. Biberoanele din plastic se recomanda a nu fi incalzite sau dezinfectate in cuptorul cu microunde. Acestea se pot fierbe sau steriliza la abur.

SKU 00038-1026801
EAN 5903407215846
Brand Lovi
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Biberon 240ml Botanic, Lovi
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.