Luminita noptii, 1000mg premium, 30 capsule, COSMO PHARM

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

19,50 Lei
Descriere produs

Acest supliment alimentar produs din semintele Oenothera biennis este o sursa importanta de Omega 6, acid gamma linoleic, important in producerea prostaglandinei, ce sta la baza bunei functionari a celulelor, precum si in reglarea hormonilor si a diversilor compusi chimici din organism. Acizii grasi esentiali sunt bioelemente ce nu pot fi produse de catre organismul uman. Ele trebuie asimilate fie printr-o dieta specifica fie prin suplimenti alimentari de calitate.


Administrare: 2 capsule pe zi, dupa mese.
Se recomanda consumul a 1-2 litri de lichide pe zi.


Efecte si beneficii:
Sanatatea si frumusetea pielii.
Efect antiinflamator. Sanatatea articulatiilor si a sistemului nervos.
Echilibrare hormonala. Scaderea in greutate.
Sanatate cardio-vasculara. Sanatatea rinichilor si ficatului.


Ingrediente: Ulei din Luminita noptii (Oenothera biennis)*-continand Acid Linoleic – 700 mg, GLA / Acid gamma-Linolenic – 90 mg. Alte componente: Capsula (gelatina, glicerina, apa purificata).
*Materie prima obtinuta din culturi certificate organic


Precautii: Solicitatii acordul medicului in administrarea de Luminita noptii 1000mg in caz de sarcina sau alaptare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Fabricat in Romania.

Doza de yuga

Doza de yuga: Previne imbatranirea prematura. Hraneste parul si unghiile. Benefic in sindromul premenstrual si dereglarile hormonale.

Indicatii si recomandari: Dermatite atopice, eczeme, psoriazis, acnee, cuperoze, Hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, Sistem imunitar slabit, Dezechilibre ale sistemului nervos, Tulburari premenstruale si de menopauza, dismenoree, endometrioza, mastoza fibrochistica, Ateroscleroza, scleroza multipla, tromboze, Obezitate, neuropatie diabetica, Artrita reumatoida.

SKU 00038-1016801
Brand COSMO PHARM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Luminita noptii, 1000mg premium, 30 capsule, COSMO PHARM
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.