Manusi pre-imbibate cu sampon pentru scalp,12buc, Dr. Helewa

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

35,00 Lei
Descriere produs

Sunt prevazute cu sampon pentru spalarea parului, fara clatire de unica folosinta cu strat interior protector de polietilena, pre-umezita cu sampon fara clatire.

Dispun de un avantaj mare in scaderea aparitiei infectiilor nozocomiale, prin impiedicarea transmiterii de la un pacient la altul a microbilor tegumentari in procesul de igienizare corporala.

Manusa este facuta dintr-un material netesut: 90 g/m², in relief in 3D, 40% vascoza, 60% PET, captusita cu un strat interior de PE 25µ

Ingrediente: AQUA, PROPILEN GLICOL, COCOAMFODIACETAT DISODIC, FENOXIETANOL, CAPRILIL CAPRIL GLUCOZIDA, PARFUM; ACID BENZOIC, PANTENOL, ACID DEHIDROACETIC, ALANTOINA, ACETAT TOCOFERIL, ETILHEXIL GLICERINA, EXTRACT DIN FLORI DE CHAMOMILLA RECUTITA, EXTRACT DIN FRUNZE DE ALOE BARBADENSIS, SIMETICONA, POTASSIUM SORBATE, ACID CITRIC, SODIUM HYDROXIDE
Lotiune hipoalergenica, fara parabeni, testata dermatologic - 3 teste: Testul HET-CAM, Testare hipoalergenica, testul Patch si produs avizat de Minsiterul Sanatatii

Respecta Reglementarea Europeana 93/42/CEE pentru dispozitive medicale–Clasa I, marcaj CE

Continut: 12 bucati/pachet

Atentionari si precautii: A se pastra pachetul inchis bine dupa utilizare, pentru evitarea uscarii acestora. Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Alegerea potrivita spalarea parului pentru pacientii imobilizati la pat sau pentru persoanele dependente datorita formatului practic de manusa.

Indicatii si recomandari: Se poate utiliza pentru ingrijirea la domiciliu, ingrijirea in centrele specializate, dar si pentru igiena personala atunci cand nu exista conditii optime sau persoana se afla intr-o perioada postoperatorie.

SKU 00038-1007908
EAN 3661809030116
Brand Dr. Helewa
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Manusi pre-imbibate cu sampon pentru scalp,12buc, Dr. Helewa
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.