Masca cu carbune activ, 12ml, DermaSel

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,03 Lei 9,40 Lei
Descriere produs

Carbunele medicinal activ atrage excesul de sebum si tine murdaria departe de piele, respinge precum un magnet, lasand-o curatata in porii adanci. Daca se utilizeaza in mod regulat, cosurile si punctele negre sunt reduse. In combinatie cu oxidul de zinc cu rol antiinflamator, calcarul tamaduitor si concentratul mineral ultra-hidratant DHB400 de la Marea Moarta din masca cremoasa ajuta la crearea unui ten curat si catifelat.

Carbunele activ (pudra de carbune medicinal) elibereaza porii tenului de depozitele de sebum in exces si de impuritati, mentinand totodata stratul protector natural al pielii.

Pantheol (provitamina B5) joaca un rol esential in procesele metabolice regenerante ale tenului. Intareste functia de bariera naturala si imbunatateste elasticitatea.

Alatonina promoveaza proliferarea (imbunatateste regenerarea naturala a pielii) si prin urmare, are un efect reparator si de netezire.

DHB 400 (concentratul unic mineral de la Marea Moarta) purifica suprafata pielii. Datorita concentratiei crescute de magneziu, lasa tenul in mod natura; catifelat si suplu.

Atentionari si precautii: Aplicati masca pe tenul curatat si lasati sa actioneze aproximativ 10 minute. Clatiti cu apa calduta (fara sapun).

Doza de yuga

Pentru o curatare profunda a fetei este recomandata folosirea mastii cu carbune activ de la DermaSel. Aceasta reduce punctele negre si cosurile.

Indicatii si recomandari: A se folosi dupa curatarea in prealabil a fetei.

SKU 00038-4188172
EAN 4013891105804
Brand DermaSel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca cu carbune activ, 12ml, DermaSel
ca