Masca Faciala Zilnica tip Servetel – Collagen – Nutrition line pentru fermitate si lifting, YURICOS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

10,10 Lei
Descriere produs

Colagenul mentine fermitatea pielii, ofera elasticitate si hidratare. Alaturi de aminoacizi, elementele esentiale constitutive ale proteinelor fibroase din piele, Colagenul ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire prematura si grabeste regenerarea celulara.
In cadrul unei testari calitative, 28 din 30 de persoane cu varsta cuprinsa intre 18-55 de ani au evaluat ca tenul a devenit vizibil mai elastic si plic cu 98,2% si luminozitate instanta, iar 24 din 30 de persoane au confirmat mentinerea hidratarii tenului pe o perioada mai lunga de 24 de ore.

Mod de utilizare:

Scoateti masca din pachet si desfasurati-o usor (pentru a preveni uscarea, folositi-o in cel mai scurt timp dupa ce ati scos-o din ambalaj). Aplicati servetelul plasand cele doua gauri in jurul ochilor, apoi completati aplicarea prin impingerea aerului pentru a se potrivi conturului fetei. Lasati masca sa actioneze pentru 15-20 de minute. Scoateti masca. Nu este nevoie sa curatati fata. Recomandam sa tapotati restul serului ramas pana se absoarbe complet in piele.

Ingrediente:

Water; Dipropylene Glycol; Glycerin; Sodium Hyaluronate; Hydrolyzed Collagen Extract; Panthenol; Trehalose; Xylitol; Illicium Verum (Anise) Fruit Extract; Scutellaria Baicalensis Root Extract; Glycine; Serine; Glutamic Acid; Aspartic Acid; Leucine; Alanine; Lysine; Arginine; Tyrosine; Phenylalanine; Valine; Threonine; Proline; lsoleucine; Histidine; Methionine; Cysteine; Xanthan Gum; Carbomer; Tromethamine; PEG-60 Hydrogenated Castor Oil; 1,2-Hexanediol; Sodium Dehydroacetate; Phenoxyethanol; Allantoin; Disodium EDTA; Fragrance.

Precautii:

Daca urmatoarele simptome apar, va rugam opriti imediat utilizarea si consultati un dermatolog: 1) Pielea se inroseste, se umfla, aveti mancarimi sau apar alte simptome similare. 2) Evitati utilizarea pe pielea iritata si cu arsuri solare. 3) Nu folositi daca aveti rani, eczeme, dermatita, sau alte inflamatii ale pielii. 4) Evitati contactul cu ochii; clatiti cu apa din abundenta.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Colagenul mentine fermitatea pielii, ofera elasticitate si hidratare.

Indicatii si recomandari: Alaturi de aminoacizi, elementele esentiale constitutive ale proteinelor fibroase din piele, Colagenul ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire prematura si grabeste regenerarea celulara.

SKU 00038-4188207
EAN 8809431803165
Brand YURICOS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca Faciala Zilnica tip Servetel – Collagen – Nutrition line pentru fermitate si lifting, YURICOS
ca