Melatonin Forte 10mg, 30 capsule vegetale, Zenyth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

33,90 Lei
Descriere produs

Melatonin Forte 10mg este un supliment alimentar cu melatonina in doza terapeutica 10 mg/cps. Melatonina este un hormon produs de glanda pineala in absenta luminii, fiind expresia chimica a perceperii intunericului de catre organism. Melatonina este un reglator natural al somnului, insa efectele sale biologice nu se opresc aici. Melatonina este un antioxidant puternic care joaca un rol important in prevenirea cancerului. Este de asemenea importanta pentru sanatatea creierului, a inimii si a tractului gastrointestinal.

Atentionari si precautii

Produs nerecomandat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente. La unele persoane pot aparea reactii adverse (dureri de cap, somnolenta diurna, stari depresive de scurta durata, crampe stomacale, ameteli, iritabilitate) dupa consumul unor doze crescute de melatonina. Reducerea dozelor sau intreruperea administrarii determina disparitia acestor manifestari. Melatonina poate determina reducerea reflexelor conducatorilor auto sau ale persoanelor care manipuleaza utilaje in primele 5 ore de la utilizare. Reducerea dozelor sau intreruperea utilizarii determina disparitia manifestarilor neplacute.

Prezentare

Flacon 30 capsule - 10 mg melatonina/cps.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ultra strenght formula, prevenine tulburarile de somn si intarireste imunitatea.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru  intarirea sistemului imunitar., prevenirea infectiilor virale si bacteriene, protectie antioxidanta, reducerea inflamatiei cronice, reducerea tulburarilor de somn, imbunatatirea calitatii somnului, reducerea timpului necesar adormirii, sanatatea creierului si reducerea stresului, sanatatea inimii si sistemului gastrointestinal, reducerea agitatiei si anxietatii asociate menopauze.

SKU 00038-1036344
EAN 5941872401944
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Melatonin Forte 10mg, 30 capsule vegetale, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.