MEMO ON, 50 tablete, AYURMED

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

25,30 Lei
Descriere produs

Datorita complexitatii sale creierul uman ascunde inca foarte multe secrete. De fiecare data cand s-a crezut ca nimic nou nu mai poate fi descoperit, creierul uman si-a mai dezvaluit unul din numeroasele sale mistere. O insusire mereu uimitoare a creierului este puterea sa de a retine informatii, numita memorie. Cand aceasta functioneaza optim, omul are un sporit grad de constientizare, forta de focalizare si atentie.

Suplimentul alimentar MEMO ON contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual. Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare, sistematizare) si coordonarea fizico-mentala. Aportul bogat si variat de fitonutrienti si imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului ajuta la mentinerea functiilor si performantelor psihice si intelectuale.

MEMO ON diminueaza efectele oboselii mentale, epuizarii nervoase, stresului, reda increderea si optimismul. Sustine elevii si studentii la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor. MEMO ON sustine persoanele varstnice la mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale si este util ca adjuvant in terapia sistemului nervos.

Compozitie:
Bacopa monnieri (Brahmi), parti aeriene (8:1) 100 mg;
Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi), parti aeriene (8:1) 100 mg;
Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce), pulbere de radacina 100 mg;
Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe 100 mg;
Ocimum sanctum (Busuioc indian), parti aeriene (5:1) 40 mg;
Celastrus paniculatus (Jyotishmati), seminte (10:1) 25mg;
Yashad bhasm (Zinc) 10mg;
Acacia arabica (Guma acacia – excipient) 25mg.

Modul de utilizare si doza recomandata: Copii 7-14 ani: cate ½ tableta de doua ori pe zi.

Copii peste 14 ani si Adulti: cate 1 tableta de 2-3 ori pe zi.

Se administreaza cu ½ ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa, nu mai tarziu de ora 18.00 pentru 30-60 de zile.

Doza de yuga

Doza de yuga: Sporeste randamentul intelectual, diminueaza oboseala psihica, stresul, datorita concentratiei unice de bioelemente care imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul creierului. De mare ajutor la examene!

Indicatii si recomandari: imbunatatirea capacitatii cognitive, de memorare si crestere a randamentului intelectual. Sustinerea sistemului nervos in perioadele cu activitate fizica si intelectuala intensa. Cresterea rezistentei organismului in cazuri temporare de stres. Intarzierea aparitiei oboselii si sustinerea refacerii resurselor de energie ale organismului in caz de stres. Sustinerea elevilor si studentilor la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor.

SKU 00038-1029156
Brand Ayurmed
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
MEMO ON, 50 tablete, AYURMED
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.