Mic dejun sanatos, 150g, Biorama

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 7,71 Lei 8,38 Lei
Descriere produs

Cu acest mix matinal, ziua ta va incepe cu multa energie si cu o stare de bine generalizata. Semintele de chia sunt recomandate de dieteticieni si nutritionisti pentru cei care isi propun sa scada in greutate, intrucat asigura o senzatie de satietate pentru un timp indelungat. Aportul de fibre, minerale esentiale, vitamine si acizi grasi sanatosii din semintele de in si susan confera energie si vitalitate pentru intreaga zi. 

Beneficii 

Amestecul aduce un aport consistent de minerale esentiale si vitamine, si este un aliat grozav pentru cei care vor sa joace la doua capete—adica sa isi mentna energia la cote optime de-a lungul zilei, dar in acelasi timp sa isi si pastreze greutatea sub control. 

Ingrediente:

Seminte de in macinate (70g), seminte de chia (40g) si seminte de susan (40g). 

 

Mod de utilizare:

Cantitatea optima este de doua linguri cu varf la 250 de grame de lichid—lapte vegetal sau animal, iaurt, diverse smoothie-uri sau fresh-uri. Mixul poate fi consumat fie instant, fie in maximum cinci minute de la preparare.  

Atentionari si precautii: Produsul este procesat intr-o unitate care ambaleaza seminte si nuci. Poate contine urme de gluten, alune si alte nuci, sau susan. Nu contine indulcitori, conservanti sau coloranti. Pentru fabricarea sa nu au fost folosite tehnologii genetice, si nu contine componente provenind de la substante modificate genetic. 

Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Semintele de chia sunt recomandate de dieteticieni si nutritionisti pentru cei care isi propun sa scada in greutate, intrucat asigura o senzatie de satietate pentru un timp indelungat. Aportul de fibre, minerale esentiale, vitamine si acizi grasi sanatosii din semintele de in si susan confera energie si vitalitate pentru intreaga zi. 

Indicatii si recomandari: Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani. 

SKU 00038-6290225
Brand Biorama
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Mic dejun sanatos, 150g, Biorama
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.