MIERE CU CATINA USCATA, 330G, PRISACA BARNOVA

In stoc

Pret

Pret special 25,75 Lei 29,90 Lei
Descriere produs

Catina alba este un adevarat panaceu. Are printre alte vitamine, cel mai ridicat continut de vitamina E, Fsi C ( -cica de 14 ori mai mare decat a lamaii si de 2 ori mai mare decat a celebrului maces).

Mod de administrare:. In caz de raceli, gripe, pneumonii, se consuma sirop de catina pe stomacul gol sau se face o cura de catina cu miere, grabind astfel vindecarea. Hemoragiile interne , bolile splinei si ale ficatului se trateaza tot cu suc sau ulei de catina, precum si cu sirop de catina. Sterilitatea, depresia, anxietatea, diareea sau dizenteria se trateaza cu ajutorul sucului sau a pulberii de catina. Spre exemplu, ca remediu de urgenta in cazul dizenteriei si a diareei, precum si a colitelor, se ia o lingurita de sirop. Plagile, precum si arsurile pot fi tratate cu ulei de catina.

Atentionari si precautii:

Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.
Informatiile prezentate sunt de natura informativa si nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescriptiile medicilor specialisti

 
Doza de yuga

Mierea cu catina este un remediu natural ideal in starile de raceala, avand un continut ridicat in vitamina C. 

Indicatii si recomandari: Proprietatile antioxidante ale catinei o recomanda pentru intarirea sistemului imunitar (este capabila sa vindece virozele respiratorii si gripa), sanatatea ochilor si prevenirea imbatranirii, reglarea sistemului endocrin, reglarea nivelului de lipide din sange, reducerea inflamatiilor

SKU 00068-1035470
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 6426739000076
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
MIERE CU CATINA USCATA, 330G, PRISACA BARNOVA
ca