Miere cu polen si laptisor de matca, 200g, PRISACA TRANSILVANIA

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 36,60 Lei 36,99 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Produs bogat in vitamine: B1, B2, B6, B12, A, C, D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe, Cu), bioenzime si proteine si se recomanda ca adjuvant in suprasolicitare fizica si intelectuala, deficiente imunitare, intarzieri de crestere la copii, stari de slabiciune ale varstnicilor, reumatism, afectiuni hepatice – tonic general , vitaminizant.

Ingrediente: miere poliflora (84.45%), polen (15%), laptisor de matca (0.55%)

Forma de prezentare: 200 de gr

Mod de utilizare: Ingerarea este bine sa se faca dimineata, pe stomacul gol si cu jumatate de ora inainte de mesele principale. Este indicat sa se mestece foarte bine, pentru a se amesteca in saliva, pana cand compozitia devine fluida, ceea ce ii sporeste efectul alimentar si terapeutic. Cu cat se tine mai mult timp in gura, cu atat elementele sale nutritive sunt mai bine asimilate.
Adulti: de 2-3 ori pe zi cate o lingura; copii: de 2-3 ori pe zi cate o lingurita.Se recomanda 2-4 cure pe an (cate o luna la inceput de trimestru). Efectele cele mai intense apar in cazul unui consum zilnic si constant, pe perioade cuprinse intre 14 si 30 de zile.

Atentionari si precautii: Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 1 an. Acest supliment poate sta in frigider fara nici o problema pentru 12 luni; totusi, ca la orice alt aliment, de indata ce recipientul este deschis, este bine sa se consume continutul cat mai repede posibil si sa se inchida atent ambalajului dupa fiecare utilizare a produsului.
Contraindicatii: Contraindicat in enterocolita, diaree, obezitate, exces de colesterol si lipide in sange, diabet zaharat, hiperexcitabilitate sexuala, ateroscleroza cerebrala avansata si manie, tulburari glicoregulatorii, insuficienta pancreatica exocrina, persoanelor gastrectomizte (carora li s-a indepart total sau partial stomacul afectat de cancer), persoanelor cu anumite tulburari alergice precum si celor a caror tiroida, rinichi si testicule sunt hiperactive.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea cu polen si laptisor de matca intareste imunitatea

Indicatii si recomadari: Produsul este destinat atat prevenirii unor afectiuni, dar in primul rand intaririi imunitatii. Laptisorul de matca are probabil cea mai mare concentratie de vitamina B5 (antioxidant puternic) dintre toate produsele naturale cunoscute.Polenul contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si tot asemenea provitamina A. Un gram de polen contine suficienta rutina pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei. Principalele vitamine regasite in miere sunt cele din complexul B, iar in cantitate mai mica vitaminele C, A, D, si K. Acizii organici: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric etc., cu un rol deosebit in functionarea organismului uman.Substantele minerale,: potasiul, magneziul, fosforul, clorul, calciul, sodiul, sunt prezente sub o forma biologica usor asimilabila de organism.Dintre care cele mai importante enzime prezente in miere amintim :amilaza, invertaza, catalazele, lipaza.

SKU 00038-1007279
Brand Prisaca Barnova
EAN 6426034800883
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
3 recenzii
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Miere cu polen si laptisor de matca, 200g, PRISACA TRANSILVANIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.