Miere de salcam, 400g, SOLARIS

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 29,97 Lei 32,58 Lei
Descriere produs

Mierea de salcam are proprietati antiseptice, ceea ce o face eficienta in calmarea tusei. In plus, aceasta calmeaza sistemul nervos si combate oboseala, astenia sau nevrozele. Este cunoscuta datorita proprietatilor sale terapeutice si reprezinta un tonic excelent pentru copii, batrani, gravide sau persoane aflate in perioada de recuperare.

Acest tip de miere se asimileaza foarte usor in organism, ofera energie si intareste sistemul imunitar. Dintre toate tipurile, mierea de salcam are aciditatea cea mai scazuta.

Mierea de salcam este un inlocuitor ideal al zaharului datorita substantelor nutritive si a antioxidantilor. In plus, aceasta nu schimba gustul si aroma bauturilor.

Mod de consum: Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic.

Ingrediente: 100% miere de salcam

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele.

Indicatii si recomandari: Mierea de salcam este eficienta in ameliorarea si tratarea mai multor afectiuni: combate oboseala, calmeaza tusea, inlatura astenia si nevrozele, diminueaza aciditatea gastrica, ajuta la tratarea ulcerului gastroduodenal.

 

SKU 00038-1006983
Brand Solaris Plant
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Miere de salcam, 400g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.