Miere de tei, 400g, Terra Apis

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 55,06 Lei 60,50 Lei
Descriere produs

Mierea de tei are o aroma puternica, foarte placuta la gust, cu reflexe galbene-portocalii, are un miros distinct, dar in acelasi timp delicat.

Datorita calitatilor sale sedative si antiseptice, este cea mai buna alegere a unei varietati de miere inainte de culcare.

 

Acest tip de miere cristalizeaza foarte usor, mai ales daca este tinuta la rece. Mierea de tei cristilizata isi pastreaza toate proprietatile curative, acest proces fiind doar un indicator al faptului ca mierea este naturala.

In plus, mierea de tei cristalizata este mult mai dulce decat cea lichida.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere din lume, fiind bogata in vitamine (in special vitamina B1) si aminoacizi, avand un continut ridicat de polen.

Indicatii si recomandari: Se recomanda in cazurile de anxietate si insomnie, situatie in care mierea poate fi combinata cu o baie de flori de tei inainte de somn.

Mierea de tei are proprietati antiinflamatorii si antiseptice si din aceasta cauza este utilizata atat pentru a trata raceli, tuse sau bronsite, cat si pentru a trata crampele si problemele renale.

Aceasta usureaza digestia, stimuland secretia biliara.

De asemenea, calmeaza starile nervoase, fiind recomandata persoanelor care sufera de stres si insomnii, inlaturand starile de oboseala.

SKU 00038-1024549
Brand TERRA APIS
EAN 9789730257458
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Miere de tei, 400g, Terra Apis
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.