Miere poliflora, 400g, Solaris

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 15,19 Lei 15,99 Lei
Descriere produs

Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre toate sortimentele de miere si este obtinuta din nectarul mai multor flori. De aceea este una dintre cele mai complete sortimente de miere.

Mierile poliflore sunt diferite in functie de plantele din care albinele culeg nectarul. Culoarea si aroma acesteia este mai intensa in functie de tipul de floare care predomina. Fiind obtinuta din nectarul mai multor specii de plante si imbinand puterea terapeutica a acesora, mierea poliflora este cea mai bogata in vitamine si saruri minerale.

Aceasta se recomanda in special copiilor si varstnicilor, avand o multime de efecte benefice sanatatii. Are proprietati antiseptice, antibacteriane, antiinflamatorii si intareste sistemul imunitar. Este recomandata pentru a stimula pofta de mancare, pentru pentru a imbunatati activitatea inimii si a ficatului si pentru a creste nivelul hemoglobinei. In plus, este un bun remediu in cazul anemiei si oboselii.

Gustul acestei mieri poate sa difere in functie de florile de la care provine. In general, gustul mierii poliflore este unul aromat si foarte dulce.

Cristalizarea mierii este un proces natural, acest lucru reprezentand o garantie a calitatii.

Mod de consum: Se poate consuma ca atare sau in diferite preparate, fara a fi prelucrata termic.

Ingrediente: 100% miere poliflora

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Dovezi ale utilizarii mierii exista inca din antichitate, aceasta fiind folosita atat alimentar, cat si terapeutic, datorita bogatelor sale proprietati. Prin calitatile sale nutritive, este considerata un aliment de mare valoare in hrana oamenilor de toate varstele.

Indicatii si recomandari: Mierea poliflora dispune de proprietati curative, cosmetice si are urmatoarele beneficii: stimuleaza pofta de mancare, echilibreaza procesul de digestie, combate oboseala, imbunatateste circulatia sanguina si previne demineralizarea oaselor.

SKU 00038-1007397
Brand Solaris Plant
EAN 5941828020663
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Miere poliflora, 400g, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.