Miere salcam cu nuca, 240g, Prisaca Barnova

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,00 Lei 25,99 Lei
Descriere produs

Principalul motiv pentru care fructele goji au fost incluse pe lista superalimentelor il reprezinta antioxidantii, mai ales carotenoidele (beta-caroten si zeaxantina), cu beneficii asupra sanatatii ochilor, dar goji contine un numar mare de substante nutritive: continut bogat de vitamina A, vitamina C, complexul de vitamina B, proteine, fibre, fier, calciu, magneziu, potasiu, seleniu si aminoacizi.

Fructele goji au un continut de beta-caroten mai mare decat al morcovilor si contin mai mult fier decat soia si spanacul.

Atentionari si precautii:

Produsele apicole sunt recomandate copiilor peste 12 luni.
Contraindicat in cazul persoanelor alergice la produsele apicole.
Respectati conditiile de pastrare mentionate pe etichetele produselor apicole.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic sau, in cazul in care aceasta nu este mentionata, a nu se consuma in exces.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mierea este nefiltrata exact cum se extrage din faguri si ambalata imediat dupa extractie. Este cea mai limpede miere ce se realizeaza la noi in tara, iar datorita gustului fin, este preferata de multi pentru indulcirea diverselor alimente sau bauturi. 

Indicatii si recomandari: Mierea de salcam este utilizata in tratarea urmatoarelor afectiuni: ulcer, insomnie, stres, astenie,nevroze,tuse, stimularea poftei de mancare, probleme digestive, imbunatatirea activitatii inimii si a ficatului, creste procentul de hemoglobine din sange. 

SKU 00038-1035475
Brand Prisaca Barnova
EAN 6426739000281
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Miere salcam cu nuca, 240g, Prisaca Barnova
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.