MOLICARE PREMIUM SCUTEC INCONTINENTA S*26BUC , HARTMANN

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

74,99 Lei
Descriere produs

MoliCare Premium Elastic 8 picaturi – Pentru persoanele cu incontinenta severa (superabsorbante – pentru noapte), cat si pentru pacientii imobilizati la pat, dependenti de ingrijire; proprietatile eficiente de protectie a pielii (Active Skin Protection) ajuta la mentinerea sanatatii pielii si la evitarea iritatiilor.

Un nou sortiment de scutece pentru incontinenta pentru adulti – MoliCare Premium Elastic, care inlocuieste sortimentul actual MoliCare Premium Slip. Sunt scutece moderne pentru incontinenta, cu corp absorbant, in forma anatomica, format din trei straturi, strat de distribuire uniforma a lichidului si uscare rapida, aripioare laterale moi si curbate, cu protectie impotriva scurgerilor. Prezinta fire elastice in zona pelviana, material textil in partea posterioara, si indicator de umiditate, suprafete laterale in zona soldurilor ce permit pielii sa respire, inchidere si deschidere facila.

Datorita corpului absorbant special, produsul MoliCare Elastic ofera un maximum de protectie impotriva scurgerilor, prin capacitatea de absorbtie si retinere. Are o capacitate ridicata de retentie, ajuta la mentinerea sanatatii pielii si ofera un grad ridicat de confort la purtare.

Recomandari:
Pentru persoanele cu incontinenta urinara severa si pentru pacientii imobilizati la pat, extrem de dependenti; caracteristicile active de protejare a pielii (Activ Skin Protection), foarte eficiente, ajuta la mentinerea sanatatii pieli si la evitarea iritatiei de la inceput.

SKU 00038-6289243
EAN 4052199297217
Brand Hartmann
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
MOLICARE PREMIUM SCUTEC INCONTINENTA S*26BUC , HARTMANN
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.