MOMENTE AROMATE FLOREA SOARELUI,AROMALAND

In stoc

Pret

Pret special 14,48 Lei 19,99 Lei
Descriere produs

Setul cadou Figurină Floarea Soarelui și Ulei Parfumat Dorință este creat pentru a aduce o notă de rafinament într-un spațiu de dimensiuni reduse, cum ar fi un mic birou, o garderobă sau pantofar, o valiză de călătorie sau chiar interiorul unui autoturism. 

Figurina din ipsos aleasă pentru acest set, cu diametrul de 6cm, este floarea soarelui, simbol al energiei pozitive și a bucuriei, și are nu doar un rol decorativ ci și al unui mic difuzor de aromaterapie, permițând dispersarea lentă și constantă a parfumului în spațiul în care este așezată. Intensitatea acestui parfum este dată de numărul de picături de ulei parfumat folosit.

Uleiul parfumat Dorință este o sinergie subtilă și sofisticată între trandafir și mosc. Aromele florale ale trandafirului se îmbină armonios cu notele orientale, pline de senzualitate ale moscului, rezultatul fiind o esență rafinată, care va transforma energia spațiului pe care îl parfumează.

Ambalajul elegant al acestui set îl face și un cadou inedit pentru o persoană dragă, care știe să aprecieze beneficiile aromaterapiei.   

SKU 00068-6293421
EAN 6426495554011
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Brand PRODUCATOR GENERIC
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
MOMENTE AROMATE FLOREA SOARELUI,AROMALAND
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.