Multivitamine si multiminerale, 30 tablete, COSMO PHARM

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,45 Lei 36,90 Lei
Descriere produs

Compozitie: celuloza microcristalina, carbonat de calciu, acid L-ascorbic (vit. C), oxid de magneziu, acetat de D-alfa-tocofril (vit. E), croscarmeloza sodica, clorura de potasiu, gliceril monostearat, nicotinamida, (vit B3), fosfat dicalcic, oxid de zinc, talc, D-pantotenat de calciu (vit. B5), glazura farmaceutica, fumarat feros, acetat de retinil si beta-caroten (vit. A), stearat de magneziu, dioxid de siliciu, mononitrat de tiamina (vit B1), riboflavina (vit. B2), piridoxina HCl (vit. B6), sulfat de mangan, sulfat de cupru, etil vanilina, acid folic, curcumina, ulei de fenicul, ceara de albine, iodura de potasiu, biotina, fitomenadiona (vit K), slenat de sodiu, clorura de crom, molibdat de sodiu, colecaciferol (vit. D3), cianocobalamina (vit. B12). Nu contine alergeni. Zero calorii. 

Indicatii terapeutice: Complexul de vitamine si minerale este un tonic general, energizant, eficient in efortul fizic si intelectual ce ajuta la corectarea tulburarilor metabolice aparute ca urmare a unor nevoi crescute; este esential in perioadele in care sunt necesare putere de concentrare, anduranta fizica, capacitate intelectuala si de memorare.

Doze si mod de administrare: Adulti: o tableta pe zi, dupa masa. Consumati 1-2 litri de apa/zi. In tratamente dupa sfatul medicului.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza stabilita! In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare.

Doza de yuga

Doza de yuga: MultiVitamine si MultiMinerale este un produs complex care are la baza un complex de vitamine si minerale, in doze bine echilibrate, care actioneaza sinergic pentru functionarea in conditii optime a organismului.

Indicatii si recomandari: Indicat pentru afectiuni ale sistemului osos si muscular: rahitism, osteoporoza, osteomalacie, osteoporoza senila, decalcifiere, scaderea densitatii osoase, fracturi, furnicaturi, senzatie de amorteala a membrelor; afectiuni ale pielii, parului sau unghiilor: dermatite, acnee, infectii, par fragil, deformarea unghiilor, caderea sau fragilizarea parului, piele deteriorata şi aspra. Insomnii, hipocalcemie, irascibilitate, senzatie de lipsa de aer, oboseala cronica, apatie, tonus scazut, iritabilitate, depresii, anxietate.

SKU 00038-1014355
EAN 6424272000270
Brand COSMO PHARM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Multivitamine si multiminerale, 30 tablete, COSMO PHARM
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.