Musli granovit, 400g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 8,04 Lei 12,04 Lei
Descriere produs

Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.

Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.

Ingrediente: Fulgi germinati Granovit (grau si secara), fulgi de porumb, fructe uscate (cirese, curmale, stafide, banane, papaya, cocos), seminte de dovleac si de floarea soarelui. Ingredientele se gasesc intregi sau maruntite, in proportie variabila.

Mod de utilizare: Musli Granovit se consuma in ceai sau lapte cald, iaurt, suc, indulcite cu miere, dupa gust.

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
 

Doza de yuga

Doza de yuga: Satisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei.

Indicatii si recomandari: Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni dintre cele mai diverse: stari de demineralizare, anemie, rahitism, sterilitate si impotenta, tulburari ale sistemului nervos, afectiuni cardio-vasculare, tromboflebita, boli de nutritie si ale aparatului digestiv, boli de piele, fixarea calciului in oase, restabilirea greutatii corporale optime, antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi.

SKU 00038-1007416
Brand Solaris Plant
EAN 5941828001457
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Musli granovit, 400g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.